Initiatiefnemers

Het Guidance Profile initiatief

Henk Freeke sr. is, samen met Cees Buijs, de initiator geweest van het GuidanceProfile-gedachtegoed. Heel veel dank Oom Henk, voor al uw niet-aflatende hulp, wijsheid en inzet! Zonder u waren we niet zover gekomen!

 

Cees Buys

Cees Buijs is thans de initiatiefnemer van GuidanceProfile – Management Support in Nederland. Cees heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring met het effectief verbeteren van meer dan 50 grote en middelgrote en, in de regel, complexe organisaties in Nederland. Cees is dermate bedreven in zijn werk en heeft ook veel passie voor dit onmisbare zakelijke verander vak.

In zijn eerste boek met titel: “Managen met Ratio én Emotie” beschrijft hij uitgebreid zijn professionele ‘vingerafdruk’. Cees kiest voor samenwerking en, waar dat mogelijk is, co-creatie en gaat door tot het vooropgezette doel: het resultaat is bereikt én geborgd. Zijn eerste boek is een bestseller geworden en uitgegeven door uitgeverij ‘Koninklijke Van Gorcum’ in Assen. Inmiddels is er een Engelse versie verschenen en te koop via o.a. Bol.com, Managementboek.nl en meer verkoopkanalen.

Cees Buijs is gepassioneerd en hij is trots op zijn vak. Hij geeft daarbij de voorkeur aan de term ‘Performance management’ omdat hij stelt dat je in zijn rol een stevige performance moet leveren. Proberen is er niet bij (dat doe je nieuwe aardappels), als je ‘JA’ zegt, is dat weloverwogen en dan ga je all-the-way tot het moment dat het beoogde resultaat een feit is (meetbaar!).

Vanaf november 2012 is het erg rustig geworden in de markt van professioneel verbeteren van bedrijven er organisaties. Vanaf dat moment heeft Cees zijn expertise gedeeld met startende ondernemers. Jonge ondernemers en ook ondernemers met buitenlandse roots (vluchtelingen en vergelijkbaar met een verblijf status). De afgelopen jaren zijn, via deze weg, velen met hun bedrijf opgestart en doen het thans goed en sommigen van hen zeer goed. Begin maart 2021 heeft Cees de Guidance Profile Group b.v. opgericht. Deze holding gaat Guidance Profile – Management Support, als de werkmaatschappij als B.V. oprichten. Later dit jaar volgt ook Guidance Profile – Investment Fund als volwaardige investeringsmaatschappij.

Succes kun je dus reproduceren, zo heeft Cees aangetoond.  

 

 

 

 

 

 

Adres: GuidanceProfile Group b.v.: Hofbeeklaan 75, 6715 EA Ede. Telefoon: 06 – 51 34 26 49. Voor meer info: vraag naar Cees Buys. KvK. nummer: 82 11 37 42