Het Delta-PACT

Guidance Profile is gericht op effectief management.

Daar waar onze klant van ons een eindverantwoordelijke directeur wensen teneinde hun (dochter) bedrijven te laten excelleren, doen ze er verstandig aan ons te benaderen.

Een harde performance-afspraak vooraf  (het zogenaamde Delta-Pact) is de basis van transparante samenwerking en afstemming met de opdrachtgever over te behalen resultaten. Geen verrassingen voor, tijdens of achteraf: duidelijkheid voorop.

Delta-PACT logo

Cees Buys heeft, in samenwerking met Carmen de Graaf en Albert de Bruin, een eigen managementconcept ontwikkeld (het “Delta-PACT-concept”) op basis van jarenlange ervaring en vele best practices in Nederland.

De aanpak van Cees Buys in de afgelopen decennia is beschreven in zijn eerste boek met titel: “Managen met ratio én emotie”.

Kenmerken van ons Delta-PACT-concept zijn:

  • Een driepartijen overeenkomst (het ‘Delta-PACT’ tussen klant, Guidance Profile en onze Performancemanager) die voorafgaand, o.b.v. analyse, aan deze overeenkomst hecht wat achteraf de resultaten zullen zijn.
  • Een voor een directielid normale vergoeding, passend bij de beloningsstructuur van de klant voor de langjariger inzet van onze Performancemanager in het bedrijf van onze klant.
  • Een permanente, minimaal maandelijkse, rapportage van alle resultaten, bijzonderheden en ontwikkelingen als zijnde een complete en realistische update.
  • Een gedeelte van het vooraf geprognosticeerde en achteraf gerealiseerde meerresultaat voor de klant. Dit deel is tevens opgenomen in het Delta-PACT.

Met dit concept ontstaat een all-win overeenkomst waarbij de klant nauwelijks enig risico loopt bij het inzetten van bijvoorbeeld een majeur transitieproces binnen haar organisatie of bedrijf. Het spreekt voor zich dat het zetten van een handtekening door onze Performancemanager onder het Delta-PACT impliceert dat er sprake is van hoge professionaliteit, ervaring, expertise en wat verder nodig is bij deze Performancemanager. Guidance Profile selecteert deze Performancemanager (met integrale statutaire eindverantwoordelijkheid) nauwgezet uit een selecte groep top-executives op het vlak van (verander-) management en bedrijfsvoering (bedreven met complexe bedrijfsmatige omstandigheden).

Bij interesse on dit succes-concept exclusief te mogen voeren, is een franchise-overeenkomst te allen tijde bespreekbaar.

Het Delta-PACT-concept is beschreven in het boek met titel: “Het Delta-PACT” dan via www.managementboek.nl te koop is in de markt voor € 14,50. Het boek is via deze site ook (gratis) te downloaden. Click daarvoor op de hier onderstaande link om het boek elektronisch te openen:  E-versie van boek Delta-PACT

We wensen u veel succes toe vanuit ons motto: ‘delen is vermenigvuldigen’.

Cees Buys