Wie zijn wij?

Het GP-expertteam

Henk Freeke is, samen met Cees Buys, de initiator geweest van het gedachtegoed achter GuidanceProfile.nl. Inmiddels heeft Henk zich terug getrokken uit dit bedrijf en woont inmiddels weer in Zuid Afrika.  Heel veel dank Oom Henk, voor al uw niet-aflatende hulp, wijsheid en inzet! Zonder u waren we niet zover gekomen!

 

Cees Buys

Cees Buys is de mede-initiatiefnemer van Guidance Profile in Nederland. Hij heeft inmiddels meer dan 35 jaar ervaring met effectief veranderen in meer dan 50 grote en middelgrote en in de regel zeer complexe organisaties in Nederland. Hij is dermate bedreven in het effectief verbeteren en beschouwt het bedrijfsconcept als dé basis om veranderingen te laten beklijven. In een ideale situatie is het management in control, zijn de doelstellingen uitdagend, de resultaten voorspelbaar en hebben medewerkers de ruimte en de mogelijkheden om het beste uit zichzelf te halen. Cees weet als geen ander managementervaring en ondernemerschap te combineren tot creatieve en soms onorthodoxe oplossingen om organisaties te laten groeien en medewerkers te laten excelleren. Hij kiest onvoorwaardelijk voor samenwerking en co-creatie en gaat door tot het doel is bereikt en het resultaat is geborgd.

Albert de Bruin

Albert de Bruin

 

Albert de Bruin is gespecialiseerd in bouw en techniek en heeft in de afgelopen decennia zeer veel complexe vastgoedobjecten onder handen gehad waar het de technische instandhouding betrof van gebouwen en haar installaties. Zelfs in het technisch zeer complexe UMC te Groningen is zijn expertise zeer welkom geweest. Je kunt prachtige plannen hebben, maar als de organisatie niet wil of niet kan, dan gaan de groei en het succes echt niet komen. Met zijn brede ervaring is Albert in staat om dit proces helder te krijgen en hierbij focus te houden. Hij laat mensen en organisaties het verschil maken met als resultaat een langdurige en stabiele groei. Albert denkt in bouw-concepten en is een welkome aanvulling in ons expert team.

 

Charlotte M. Buijs

Charlotte Buys

Charlotte Buijs is enkele jaren geleden afgestudeerd aan de Rijks Universiteit van Groningen na haar masterfase door te hebben gemaakt aan de universiteiten van Göttingen in Duitsland en de universiteit van Osaka in Japan. Charlotte heeft haar passie gevonden op het snijvlak van cultuur en bedrijfskunde en is met haar tomeloze ambitie een welkome aanvulling waar het de begeleiding betreft van jonge(re) mensen naar een eigen bedrijf of passend werk.

Charlotte is een echte bruggenbouwer en tevens een go-getter!

 

Hans Bouwhuis

Hans Bouwhuis bekleedde als financieel accountant veelal sleutelposities bij de bedrijfsvoering en heeft ook brede kennis en ervaring opgedaan in de boekhouding en in controlling, kortom in de bedrijfseconomie. Het opstellen van bedrijfsplannen is mij zeer bekend en met het Businessplan-format van GuidanceProfile.nl wordt het zelfs gemakkelijk om te doen (samen met u als ondernemer). Met zijn Hbo-opleiding voor bewindvoering W.S.N.P., is Hans op dit moment ook (als vrijwilliger) werkzaam voor de gemeente Alphen aan den Rijn / Stichting Geldzorg.

Hans is analytisch scherp, proactief en accuraat. Mede door wie hij is (hij staat bekend als open en integer), is hij in staat op korte termijn resultaten te boeken bij niet alleen het produceren van bedrijfsplannen maar ook als een financiële bruggenbouwer gericht op kwaliteit en continuïteit in, al dan niet, complexe bedrijfskundige ‘uitdagingen’.

 

 

 

Adres GuidanceProfile.nl: Hofbeeklaan 75, 6715 EA Ede. Telefoon: 06 – 51 34 26 49. Voor meer info: vraag naar Cees Buys. KvK. nummer: 72970138