Wie zijn wij?

Het GP-expertteam

Henk Freeke is, samen met Cees Buijs, de initiator geweest van het gedachtegoed achter GuidanceProfile.nl. Inmiddels heeft Henk zich terug getrokken uit dit bedrijf en woont inmiddels weer in Zuid Afrika.  Heel veel dank Oom Henk, voor al uw niet-aflatende hulp, wijsheid en inzet! Zonder u waren we niet zover gekomen!

 

Cees Buys

Cees Buijs is thans de initiatiefnemer van GuidanceProfile Management-support in Nederland. Hij heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring met het effectief verbeteren van meer dan 50 grote en middelgrote en in de regel zeer complexe organisaties in Nederland. Hij is dermate bedreven in zijn werk door zijn niet ophoudende passie voor dit zakelijke verander vak. In zijn eerste boek met titel: “Managen met Ratio én Emotie” beschrijft hij uitgebreid zijn werkmethode. Cees weet als geen ander managementervaring en ondernemerschap te combineren tot creatieve en soms onorthodoxe oplossingen om organisaties te laten groeien en medewerkers te laten excelleren. Hij kiest onvoorwaardelijk voor samenwerking en, waar dat mogelijk is, co-creatie en gaat door tot het vooropgezette doel is bereikt en het resultaat is bereikt én geborgd. Zijn eerste boek is een bestseller geworden en uitgegeven door uitgeverij ‘Koninklijke Van Gorcum’ in Assen. Inmiddels is er een Engelse versie verschenen en te koop via o.a. Bol.com, Managementboek.nl en meer verkoopkanalen.

Cees Buijs is gepassioneerd en hij is trots op zijn vak. Hij geeft daarbij de voorkeur aan de term ‘Performance management’ omdat hij stelt dat je in zijn rol een stevige performance moet leveren. Proberen is er niet bij (dat doe je nieuwe aardappels), als je ‘JA’ zegt, is dat weloverwogen en dan ga je all-the-way tot het moment dat het beoogde resultaat een feit is (meetbaar!).

 

 

 

 

 

 

Adres: GuidanceProfile Group b.v.: Hofbeeklaan 75, 6715 EA Ede. Telefoon: 06 – 51 34 26 49. Voor meer info: vraag naar Cees Buys. KvK. nummer: 82 11 37 42