Bedrijf opstarten?

Bedrijf opstarten?

Veel ondernemers in Nederland willen een bedrijf opstarten. Het beste daarbij en ook vrijwel het eerste, is een Bedrijfsplan. Een goed bedrijfsplan is een complete ordening voor de ondernemer: voor ALLE onderdelen van diens bedrijfavoering in het juiste verband en verhoudingen.

Met name de financiele paragrafen onder een goed bedrijfsplan zijn erg belangrijk en geven ook daadwerkelijk houvast aan de ondernemer en diens direct betrokkenen. Het is daarna ook de basis voor de financiering van dit bedrijf.

Wij hebben in de afgelopen 35 jaar een Support-concept opgebouwd en een belangrijk onderdeel daarvan is de productie van het Bedrijfsplan als sterte basis onder het bedrijf en de financiering die gaat volgen.

Het maken van een bedrijfplan door de ondernemer, indien deze kiest voor GuidanceProfile.nl kent het volgende proces:

  1. Een persoonlijke intake met een quickscan 
  2. Blijkt uit de QuickScan onvoldoende haalbaarheid, moet alles terug naar de tekentafel van de ondernemer
  3. Geeft de GuickScan een gezonde haalbaarheid, wordt het Bedrijfsplan geschreven in samenspraak met de ondernemer.
  4. Binnen enkele weken is het Bedrijfsplan gereed en kan de ondernemer diens volgende stap zetten (dit al dan niet met ons).

Ook een krachtig Bedrijfsplan nodig, bel dan voor een afspraak met Cees Buys op diens persoonlijke nummer: 06 51 34 26 49.

We hebben in de afgelopen zeven jaren ruim 75 ondernemers helpen opstarten en het Bedrijfsplan was daarbij het startpunt.

 

Guidance Profile – Management Support b.v. (io): Hofbeeklaan 75, 6715 EA Ede. Tel: 06 – 51 34 26 40. E-mail: info@guidanceprofile.nl