M: 06 - 51 34 26 49 c.buys@guidanceprofile.nl

1. KLM

    Ontwikkeling en implementering van “routegerichte belading” op de route Amsterdam-Tokyo: permanente keuze van Japanse maaltijden, snacks, dranken, twee actuele kranten, etc.

 2. IKEA

  • Ontwikkeling en implementatie van een restaurantconcept “zonder koks” (afwezigheid van gediplomeerde chefs)
  • Selfservice businessconcept: tappen van koffie en frisdranken door gasten zelf, na betaling bij de kassa

3. SERVEX/Nederlandse Spoorwegen

  • Meer variatie in het horeca-aanbod op Nederlandse stations (daarmee verbetering van leefbaarheid en veiligheid)
  • Start en aansturing van een pilot-projectgroep met ontwikkeling van vier horecaconcepten: “Smullers”, “C’est Du Pain” (tegenwoordig “De BroodZaak”), de “Restauratie van..” en “Swirl’s”
  • Ontwikkeling retailconcept “Sweettouch”
  • Doorontwikkeling en facelift voor reeds bestaande Kiosken
  • Updaten van 45 horecapunten op diverse stations met genoemde formules binnen 18 maanden
  • Substantiële verbetering van veiligheid en leefbaarheid op Nederlandse stations
  • Zeer lucratieve exploitatie van de werkruimte op NS-stations d.m.v. deze concepten

 4. Ontwikkeling van vijf-sterren hotel in Utrecht

  • Basis voor complete horeca-exploitatie als innovatief gastvrijheidsconcept
  • Deze formule is uitgewerkt en geïmplementeerd in het Karel V Hotel, Utrecht

 5. Campus van Katholieke Universiteit Brabant (KUB), Tilburg

  • Basis voor ontwikkeling en acceptatie van meer horecaconcepten

6. Intratuin

  • Ontwikkeling van het bedrijfsconcept “Tuincafe”: de basis voor doorontwikkelingen binnen deze branche

7. Diverse zorgorganisaties

  • Ontwikkeling en implementering van een geheel nieuwe voedingslogistiek: substantiële verbetering van voeding en smaak en substantiële kostenverlaging (bedrijfsconcept “De Ontmoeting”, universeel toepasbaar)

 8. Gelredome Stadion, Arnhem

  • Ontwikkeling, financiering en realisatie van 25 horecapunten op de ‘promenade ring’
  • Vormgeving diverse bedrijfsrestaurants

En meer…

Ook is het BedrijvenLease-concept bedacht en beschreven in mijn tweede boek met de titel: “Opvolging en Overdracht”. Dit concept is tevens de basis geworden van BizzToday waar Guidance Profile op dit moment actief mee is in de markt.

Onderstaand een greep uit een selectie concepten die allemaal morgen te implementeren zijn:

  • Meat&Eat: de nieuwe slagersformule “De slagerij met toekomst”.
  • MyTailor: een innovatie op de huidige confectie-industrie die maatkleding voor een groot marktgebied populariseert.
  • QureHouse Hotel: onderdeel van een integrale zorgketen waarbij dit hotel een dubbelrol vervult (combinatie van een zorginstelling en een commercieel hotelbedrijf, aangepast aan de huidige tijd maar ook met een huiselijke touch.)
  • De Schilders: een integraal en technisch alomvattend bedrijfsconcept dat zich richt op de volledige instandhouding van een vastgoedobject (het UMC in Groningen heeft hiervoor model gestaan).
  • De Ontmoeting: een uitgekiend logistiek systeem rondom de dagelijkse voeding van onze seniore medemens (in de zorginstellingen en vergelijkbaar). Hoge dagelijkse kwaliteit met veel vers-elementen tegen ongeveer de helft van de traditionele exploitatiekosten.

Screen Shot 2014-12-03 at 11.19.01