MyTailor – concept

In vrijwel iedere winkelstraat treft u kledingzaken aan waarbij je de indruk hebt dat deze zaken permanent ‘Uitverkoop’ hebben. Loop je daar dan binnen, dan is onze ervaring dat jouw maat dan steevast niet op voorraad is. Onverrichter zake vertrek je dan maar weer uit deze winkel.

Voor de winkeleigenaar is dit natuurlijk niet wenselijk omdat deze in de regel veel moet investeren om klanten sowieso door de voordeur binnen te krijgen. Als ze dan eenmaal binnen zijn, moet er verkocht worden. Iedere klant die binnen is, moet dus idealiter ook een betalende klant worden.

Nu is het met de huidige confectie zo dat op gezette momenten in het jaar inkopen gedaan moeten worden teneinde de seizoenscollectie op orde te hebben. Wat je vervolgens niet verkoopt, gaat de uitverkoop in.

Door nu ons kledingconcept toe te voegen aan deze bestaande traditionele modeverkoop, hoeft geen enkele binnenkomende klant zonder transactie te vertrekken. Er is immers altijd iets te verkopen en ook tegen de gewenste prijs.

Wij combineren confectie heel logisch en organisch met maatwerk en dat tegen confectieprijzen!MyTailor 1

Interesse: bel ons voor een afspraak op: 06 – 51 34 26 49.